GESLOTEN -Winactie – Printic foto’s

Heb jij ook een telefoon met 34567 foto’s er op, die je nooit afdrukt? Tot vorige week had ik dat. Mijn foto’s hingen maar op mijn telefoon en ik deed er eigenlijk niets mee. Zonde, want vroeger maakte ik van alle vakanties en bijzondere gebeurtenissen zorgvuldig een fotoboek. Note to self: ga dat weer eens doen! Het begin is er…

68656a489d3911e3954e1212845d30a6_8

PRINTIC FOTO’S

Toen Printic mij benaderde of ik hun app wilde uitproberen, en mijn foto’s dus wilde afdrukken, aarzelde ik geen moment. Nu ben ik hooked.

Printic werkt via een app met easy-to-use interface (je kunt zowel instagram foto’s kiezen, als any other foto die toevallig op je telefoon terecht is gekomen…) en bovendien snelle service. Het duurt zogenaamd 3-5 werkdagen voor de foto’s bij je worden bezorgd, ik had ze binnen 2 dagen. Mijn zusje, die ik maar meteen een aantal foto’s van ons samen toestuurde, had ze ook binnen 2 dagen in Nederland.

P1040065

P1040068

De kwaliteit van de foto’s is goed, wel wat je verwacht van foto’s die oorspronkelijk met een telefoon zijn genomen. Al heb ik het vermoeden dat dat ook afhangt van je eigen fotografietalent. De foto’s die licht zijn, of heldere kleuren bevatten, komen bij mij heel goed uit de verf.

Nou genoeg geleuterd. Over naar het leukste onderdeel…

 

 

Win! Een box met 50 Printic foto’s

De eerste winactie in de historie van 24 lentes. Ik heb met Printic afgesproken dat ik 1 van jullie blij mag maken met een box met 50 printics.

P1040067

Hoe doe je mee?

We houden het simpel.

- Volg 24 lentes via Bloglovin (wat je natuurlijk al lang deed, ha. Anders, is best leuk hoor).
- Like deze post via Bloglovin.
- Laat een comment achter met een geldig mailadres.

Doe je dit alles voor zondag 2 maart, 12:00. Daarna kies ik random een winnaar. Deze krijgt van mij een mailtje, en kan in theorie eind volgende week de foto’s al in huis hebben!

Yay…. Now go for it!

 

Image Map
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anne

51 Comments

 1. Oh wauw! Leuke actie zeg. Mijn telefoon heeft de laatste tijd een beetje de kuren & ik vermoed dat hij ‘t binnenkort gaat opgeven. Zou dan superjammer zijn om alle foto’s kwijt te zijn. Ik heb geen account bij Blog Lovin, maar wil wel graag mee doen aan deze actie. Dus ik heb je gevolgd op Twitter, mag dat ook!? :-) Succes met de actie!

  • Oh no, inderdaad stom als je zo al je foto’s zou verliezen. Ik zag dat je me volgde, en mijn tweet re-tweette, dat telt wat mij betreft ook :-)

 2. Oeeeeeh, i love it! Deze kans zou perfect zijn om mijn nieuwe kamer aan te kleden met een touw en wasknijpers en foto’s en, oh sorry. Ik draaf een beetje door.

  Ik zou heel graag willen winnen! Ik heb je gevolgd op bloglovin, en heb ook deze post geliked. :)

  Liefs,
  Denise

 3. Altijd tof! Heb die Printic inmiddels regelmatig voorbij zien komen maar tot nu toe nog niet aan begonnen. Terwijl ik inmiddels alleen al 1400+ Instagram foto’s heb die natuurlijk allemaal printwaardig zijn ;-)

 4. Leuk! Dat moet getest worden. Binnenkort maar eens even mijn instagrammetjes bekijken of ze foto waardig genoeg zijn. Wordt tijd om dat inderdaad eens uit te printen.

 5. Lekker retro gevoel krijg ik bij deze manier van foto’s printen, alsof je echte polaroid’s hebt gemaakt. Als Instagram verslaafde zou het wel eens leuk zijn er een aantal te printen, met mijn 500 foto’s zitten er vast genoeg bij die ik kan printen. Ook leuk om als kaartje cadeau te geven aan vrienden trouwens!

 6. Wat een leuke foto’s heb je laten afdrukken! Ga je ze ophangen of inplakken?
  Ik ben van de zomer naar Scandinavië geëmigreerd en al tijden van plan om mijn eerste half jaar hier in foto’s te laten afdrukken en inplakken, maar het is er tot nu toe nog niet van gekomen. Misschien is dit net het duwtje dat ik nodig heb haha, en ik vind het een leuk formaat zo vierkant dus ik waag graag een kansje!

 7. 50?! Dat zijn er echt ontzettend veel! Lijkt me echt super leuk, ik ben echt een memory collector, om het zo even te noemen. Ik doe heel graag mee! Veel liefs, Stella.

 8. Jaa ik doe zeker mee! Ik maak veel foto’s met een analoge camera, maar het lijkt me ook leuk om digitale foto’s eens in het echt te hebben :)

 9. LOVE IT! Ik vind Printic zo’n geniale app maar heb het nog niet uitgeprobeerd. Dus bij deze meld ik me aan, ik volg je natuurlijk allang en heb bij deze de post geliked.

  Mijn e-mailadres had je al :)

 10. Super leuk om op deze manier foto’s af te laten drukken! Ik heb ook echt veel te veel foto’s op mijn telefoon staan. Het wordt eigenlijk eens tijd ze af te laten drukken.
  Dus ik doe natuurlijk mee met deze winactie!

 11. oh oh, wat leuk! ik heb idd heel veel foto’s die nog uitgeprint moet worden. hehe
  ik doe zeker mee! good luck errone c:

 12. hele leuke winactie! ik heb nog nooit over deze app gekocht, maar het ziet er heel leuk uit! Dus ik doe graag mee (:

 13. Het doet me denken aan het oude polaroid gebeuren, tof! Het is zeker een goed idee om verdwaalde foto’s op je telefoon af te laten drukken. Ik zeg goed concept

 14. Wat leuk! Ik bestelde vorige week bij de hema, waar ze een instagramformaat hebben maar dat was niet zo’n succes helaas! Dit ziet er een stuk beter uit :)

 15. Ooh wat leuk! Ik doe bijna nooit mee aan winacties, maar voor deze keer wel. Ik volg je bij deze op Bloglovin’ (ook al gebiedt de eerlijkheid me te zeggen dat ik dat platform zelf niet gebruik omdat ik zweer bij ‘gewone’ RSS) en heb het artikel geliked.

 16. Ooooh, wat gaaf! Waarom heb ik hier nooit eerder van gehoord?
  Ik heb ontzettend veel foto’s op instagram staan en het lijkt me echt super om ze op mijn muur te kunnen hangen of in mijn nog lege fotoboek te plakken. I’m in!

 17. Oe!!! Leuke winactie! I like! Aangezien ik dagelijks veel foto’s maak is dit echt iets voor mij! ;-)

  Ik volg je al een tijdje op Bloglovin en Twitter.

  Groetjes Janie

 18. Ik kom net via de Bloglovin popular pagina op je blog en ik wil even mijn complimenten geven.. Leuke blog heb je zeg!

  Ik was al een tijdje opzoek naar een website waar ze kwalitatieve foto’s afdrukken. De site waarmee ik dat eerst deed, is namelijk gestopt/weg/foetsie.. Ik doe dus graag mee! :D

 19. OEH. 50 foto’s… Super.. Ik zou heel graag willen winnen en mijn huis ermee beplakken :) (in onze slaapkamer heb ik er zeker plek voor en in ‘ons boekje’ kunnen ook nog wel wat leuke foto’s…

  Ik doe dus zeker mee, leuk!

 20. Wat een super leuke winactie! Ik heb meegedaan :). Geprinte foto’s/fotoboeken zijn inderdaad veel leuker dan digitale foto’s. Ik maak zelf vaak analoge foto’s, die ik vervolgens in mijn fotoboek plak. Inmiddels heb ik bijna drie boeken vol en ik vind die foto’s veel meer bijzonder dan de duizenden foto’s die gewoon maar een beetje op mijn laptop en computer staan.

  De app lijkt me echt ideaal! Ik heb een tijd geleden wel eens zelf een fotoboek gemaakt met digitale foto’s, maar dat is toch veel meer gedoe: eerst alles op je computer zetten, uitzoeken, bewerken, etc.. Dit klinkt als een goede oplossing!

 21. Super leuk dat “polaroid-achtige”!! Wil al heel lang foto’s voor op m’n nieuwe kamer maar het komt er steeds niet van..

 22. Oooh, hele fijne winactie, mijn gsm staat inderdaad ook propvol met foto’s (net zoals mijn laptop btw) en ik wil ze al zolang afdrukken. Ik denk dat dit er sowieso wel voor zou zorgen dat ik in actie schiet, haha!
  ikbennu@outlook.com

 23. Heey!

  Wauw wat een leuke foto qua lijstjes. Stiekem wil ik al heel lang eigenlijk zo’n Polaroid Camera om juist zulke foto’s te maken maar deze camera’s zijn niet heel prijzig maar de polaroid of hoe je precies zoiets noemt zijn prijzig.

  Dan is het echt super leuk om te zien dat er zo’n bedrijf is.
  Ik moet zeker eens een kijkje gaan nemen omdat ik namelijk met allemaal van die polaroids een hart vormige muur collage wil maken op mijn kale muur, haha.

  Liefs,
  Michelle

 24. Omg dat is zoo cool ik wil altijd al zoon camera waarmee je zulke fotos kan maken, maar die zijn best duur en nu kun je het gewoon via een app doen! Super leuk. Ik doe zeker mee!

 25. Wow super tof! En dan ook dat polaroid idee van de fotos tof zeg!
  Ik doe zeker mee! Heb teveel foto Op mn telefoon die er maar op staan en erder gebeurd er niks mee, zo zonde want onderweg en spontaan maak je vaak toch de leukste fotos!

  Groetjes amy

 26. OMG, ja, ja, ja, ja, JA ik wil dit winnen!!! Oooooh dan maak ik zo’n waslijntje met foto’s en mini knijpertjes. En en en dan druk ik héél veel reisfoto’s af en ooooooh dit is ZO vet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *