No way, Jose.

P1040454

Dat dus. Ik hoop dat dit de laatste keer is dat ik me zo voel. Alsof tien trucks over me heen zijn gereden en ik daarna alle tropische ziektes die er bestaan tegelijk heb opgelopen. Compleet gevloerd. Ik hang half op de bank/op de grond waar mijn matras ligt zodat ik niet te ver hoef te lopen om in bed te rollen en voer ondertussen een onvrijwillige sapkuur uit. No way ever hoef ik dit nog een keer.

Maar, ik leerde tenminste wel iets.

Bloemen kopen voor jezelf als je ziek bent is helemaal oké. Zeker als je de moeite hebt gedaan om kleren aan te trekken, je via houvast aan lantaarnpalen en stoplichten een weg hebt weten te banen naar de huisarts en vervolgens ook nog naar de winkel waar je sap moet inslaan op doktersadvies. Well done, girl. Tulipes voor jou.

♥ Via Mariet leerde ik de Menthal app kennen. Handig om van je telefoonverslaving af te komen.

♥ En ik ontdekte Pocket, een programma waarmee je alle artikelen die je nog wilt lezen, podcasts die je nog wilt luisteren etc, kunt opslaan in je eigen cloudje. Komt van pas nu ik de concentratiespanne van een eendagsvlieg heb.

♥ Omdat ik zo graag mijn wijsheid met je deel (…) st Johanneskruid werkt rustgevend. Ook als je ziek bent en stuiterend van de koorts in je bed ligt.

♥ Een sapkuur is dus best uit te houden. Volgens mij eet ik normaal veel te veel en op veel te ongepaste momenten. Op een lege maag werk ik misschien wel beter. Tijd om dat uit te gaan vogelen (nadat ik eerst goed heb gegeten bij the Cube als ik beter ben, Eva?).

♥ En ik biecht maar op dat ik de eerste 2 seizoenen van Lipstick Jungle heb gekeken. Als achtergrondgeluid voornamelijk. Alleen ziek thuis zijn is boring as hell.

Enjoy de avond lieve persoon aan de andere kant van het scherm! Ik rol weer van mijn bank af…

Image Map
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anne

16 Comments

  • Hard denken aan het moment dat het weer voorbij is en je je op en top fit voelt helpt soms haha! En thanks.

 1. Awh! Ziek zijn als je alleen thuis bent heeft voor- en nadelen, ik kan erover meepraten. (maar niet nu gelukkig) Beterschap!

  • ja he, aan de ene kant lekker dat je tenminste in je eentje zielig kunt liggen zijn. Aan de andere kant flink balen soms want het is ook best wel….alleen ;)

 2. Heel veel beterschap. Maar zo te zien doet het ijlen van de koorts (Hihi) het bloggen wel goed. Hoop dat je je snel weer beter voelt meis. Alleen ziek thuis zijn is waardeloos. Dan wens ik altijd weer een warm thuis bij mijn ouders die dan voor me zorgen ;-)

 3. Jeetje, klinkt heftig joh. Ik hoop dat jij je inmiddels weer wat beter voelt! Zo’n sapkuur wil ik ook es proberen, maar dan moet je volgens mij echt een week vrij zijn ivm je energie. Toch wel interessant, zo’n ‘reset’.

 4. Wat balen en vervelend zeg. Hopelijk voel je je inmiddels al weer wat beter en snel weer de oude. Neem in elk geval de tijd om goed te herstellen! Beterschap, Anne.

 5. SUSHI! Hemel ik kan echt niet wachten, probeer in de tussentijd Joppe nog wel over te halen ergens anders sushi te eten maar hij trapt er niet in. De bastard!
  Hoop trouwens wel dat je al beter bent, en anders doe je vrijdag maar in ieder geval alsof ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *