Wat niet meer opvalt…

Negen maanden in Berlijn graffiti dieren bomen zwervers tattoos

Image Map

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anne

24 Comments

 1. Eigenlijk gek hè, dat alles zo makkelijk ‘gewoon’ wordt.
  Ik weet nog dat ik me de eerste dagen in Brussel kapot ergerde aan alle zwervers – vooral de zigeunervrouwen met kindjes… – waar je op elke hoek over struikelde, alle vuilniszakken op straat, de vieze mannetjes die maar naast je blijven lopen etc etc, maar van de laatste maanden kan ik me niet herinneren dat ze er überhaupt waren?! (Nu ben ik vooral benieuwd of het me als ik – volgende week – terug ben weer opvalt of of het ‘normaal’ blijft…)

 2. Wat heb je dit leuk neergezet zo!
  Wel apart dat dingen zo snel gaan wennen.. het ultieme vakantie gevoel zal dus ook nooit blijven hangen als ik dit zo lees. Weer een illusie armer hihi

  • :D zelf hoopte ik ook dat dat eeuwige vakantie-gevoel zou blijven hangen. Maar helaas, na een paar maanden leef je ook gewoon mee in het ritme van de stad waar je woont. Dan is het je thuis geworden, en voelt het ineens weer minder spannend allemaal. Misschien ook wel goed, want dan kan je ook makkelijker tot rust komen :)

 3. Die van de eekhoorntjes is herkenbaar, die waren in Londen ook overal. Jammer eigenlijk, dat ze zo gewend zijn geraakt aan de mensen en het eten dat ze van hen krijgen. Hoort natuurlijk niet.

 4. Leuk gedaan zo, dit stukje! Ja, dingen worden vrij snel normaal. Ik heb dat ook vaak met vakanties. Wen vrij snel aan andere culturen etc. (wel makkelijk)

 5. Kort maar krachtig! Hihi ik wil zo graag een keer naar Berlijn! Ben zelf half Duits, mijn pa woont zelfs in Duitsland maar ben gewoon nog nooit in jouw stad geweest. Wat een schande!

 6. Misschien vallen andere dingen nu juist wel op, omdat je er juist langer woont? Daar word ik dan juist benieuwd naar. Ik wil ook graag eens met m’n lief naar Berlijn, ik weet nu wat ‘t eerst went, haha. Geniet van je zondag!

 7. Leuk gedaan zo! En ja, uiteindelijk raak je gewend aan heel veel dingen in het wereldje om je heen, maar sommige dingen zullen nooit ‘normaal’ worden en dat maakt het ook allemaal zo boeiend…

 8. Goed wel om er eens bij stil te staan dat uiteindelijk alles gewoon wordt. Ik wil graag weg uit Arnhem, liefste naar Berlijn, omdat hier alles zo normaal en saai is. Maar dat wordt het daar natuurlijk uiteindelijk ook..

 9. Hahaha, die stoplichten in Berlijn waren nogal opvallend inderdaad. Grappig dat het nu al niet meer opvalt. Vind je het nog fijn daar? :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *