Wat is ambitie? Een open brainstorm!

Na een korte (ok, hele lange…) worsteling met mezelf om te komen tot een definitie van ambitie schoot me ineens iets tofs te binnen. Wat nou, als we gezamenlijk tot een definitie, of meerdere definities zouden kunnen komen? Dus organiseer ik, ook als klein experiment: een open brainstorm!Op de muur hieronder kun je een notitie achterlaten met je naam, en wat volgens jou ambitie is.

Ik ben hier zo enthousiast over, ‘echte’ interactie op mijn blog. Zoals je kunt zien heb ik alvast een voorzetje gedaan.

Aan jou het virtuele woord: wat is ambitie voor jou?

Je antwoord kan direct op het bord hieronder! Heel eenvoudig, dubbel klikken op het bord en er verschijnt een notitie waar je je reactie achter kunt laten (maar een gewone comment kan natuurlijk ook :))

Voel je vrij om
- Ambitie in 1 woord te omschrijven
- Of er een heel verhaal van te maken
- Plaatjes te plaatsen
- Of zelfs Gif’jes ;)

Image Map
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anne

15 Comments

  1. Ambitie is voor mij niet in één woord definieerbaar maar flexibel. Groof of klein. Mensen denken bij ambitie vaak gelijk aan grote doelen. Een wereldreis, een goede baan, een kind. Maar ambitie kan ook zijn om kleinere doelen te halen. Een project afronden, een bepaald gewicht behalen, menen willen inspireren of iemand iets leren. Ik denk dat ambitie vooral maatwerk is.

  2. Ooh wat een te gek idee en super leuk bedacht! Ik kom vanavond nog een keertje terug, ben zo benieuwd hoe het wordt <3

  3. Ambitie is hard werken aan je dromen, om ze waar te maken. Het leuke is dat het niet als hard werken voelt omdat je het met veel plezier doet. *genieten van het leven*

  4. Ambitie is aantrekkelijk! Moed, lef, doorzettingsvermogen, passie. Een ultiem voorbeeld van ambitie voor mij is Beyoncé. Leuk om dit zo in de groep te gooien!

  5. Wat leuk gedaan Anne! Boeiend onderwerp ook! Voor mij houdt het in er vol voor te gaan. Maar zonder jezelf en je eigen geluk uit het oog te verliezen. Dus niet koste wat het kost doelen bereiken.

  6. Mooi samengevat, leuk dat mijn ‘quote’ er ook tussen staat! Dat padlet ziet er wel uit als iets handigs, binnenkort daar mijn neus eens in steken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *