Voor alle onbeantwoorde vragen

Net las ik in het alombekende boek Eat, pray, love van Elizabeth Gilbert een interessante passage. Iets over gurus. Iets over dat je als mens elkaar nodig hebt en van elkaar kunt en moet leren. Niemand heeft bij geboorte antwoord op alle vragen. Hoe waar is dat.

image

Via een omweg bedacht ik me toen: wat zouden mijn bloglezers van me willen weten? Alhoewel ik geloof dat ik best open blog, zijn er misschien onderwerpen waar ik het niet of te weinig over heb?

Vandaar de vraag aan jou: wat zou je van me willen weten? Is er een onderwerp waar je graag over zou willen lezen? Drop ‘t in een comments!

I’m off again naar mijn boek en daarna de sportschool, voor wat broodnodige mind and body exercise. Fijn weekend nog!

Image Map
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anne

6 Comments

  1. Ik zou graag nog meer over Berlijn en je ervaringen daar lezen. Zo interessant, als iemand in het buitenland woont en je een beetje kunt meegenieten!

  2. Leuk dit! Ik moest er even over nadenken, je blogt inderdaad erg open. Ik vind het wel interessant om te weten wat je tot zo’n open en spiritueel persoon gevormd heeft. Wellicht gewoon een persoonlijkheidsdingetje, maar ik kan me goed voorstellen dat er een bepaalde gebeurtenis is geweest die voor een bepaald perspectief heeft gezorgd. Ik vind het namelijk altijd mooi welke onderwerpen jij aanstipt en hoe je mensen aan het denken zet, kijk alleen al naar het succes van je Maand van de Jonge Vrouw-tag, zo veel mensen deden mee. Waar komt jouw openheid, positiviteit, rust en kracht vandaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *