PHOTOS – Random in Berlijn

Een paar sfeerimpressies uit Berlijn van de afgelopen weken. Door alle drukte rondom een verhuizing, het zoeken naar een huis in Berlijn (eerst een tijdelijke woning, waar we maar 10 dagen de tijd voor hadden -stress- en toen eentje voor langere tijd -gelukt!-) was het er nog niet echt van gekomen de stad te ontdekken. Hierbij wat beelden van wat ik wel heb gezien…

De Mugelsee
Oude -onafgemaakte- sporen bij de Yorckstrasse
Wir wollen nicht ein stuck vom Kuchen, wir willen die ganze Backerei!

Hollandse poffertjes tijdens het Karnaval der Kulturen
Wegwijzer op het Karnaval der Kulturen
Uiteraard ook Duitse versnaperingen op het Karnaval
Veel leuk geschilderde huizen in Berlijn!
Uitzicht
Sporen – vind ik mooi
Een oud Trabantje, de auto van de DDR. Trabant betekend iets als ‘maatje’.
Humana tweedehandswinkel in de Frankfurter Tor

Bis bald! 

Image Map
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anne

6 Comments

  1. de rode flat is een veel gefotografeerd! ik heb hem al vaak voorbij zijn komen.

    jullie hebben nu je eigen plekje?

  2. Leuke foto’s meid! En ben je al lekker in het duits aan het praten daar (moet je voor je werk engels, duits of nederlands praten?) IK vind Berlijn zo gave stad, zou dr ook zo naartoe kunnen emigreren!

    • Thanks! Ik ben inderdaad al Duits aan het praten… Krijg elke week op kantoor les om mijn niveau wat op te krikken ;). Gelukkig is mijn werk alleen in het Nederlands en Engels, dus dat scheelt. Wel grappig, soms zijn meetings per ongeluk in het Duits (meerendeel van mijn collega’s komt wel gewoon uit Duitsland), maar mijn Duitse luistervaardigheid is gelukkig heel goed ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *