Lily Myers ‘Shrinking Women’

nowordsjustwatch

Ik wil hier eigenlijk wel wat zeggen, maar ik hou me even in. Deze vrouw is een kunstenaar met haar woorden – ik stel me nederig op, maar enkel speciaal voor dit moment. Wel ben ik benieuwd naar jouw ervaring;

Hoe voel jij je na het zien van deze video?

 

Image Map
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anne

4 Comments

  1. Ja, heel erg mooi. Ik ben een enorme spoken word poetry fan. Waar gewone poëzie me meestal niet zo aanspreekt, raakt spoken word altijd keihard. (Ik vind het geschreeuw van het publiek tussendoor wel irritant). Ken je Sarah Kay al?

  2. Wow, heel indrukwekkend filmpje! Ik weet niet zo goed of ik vind dat het écht helemaal klopt, dit beeld dat ze schetst (voor alle vrouwen, niet alleen voor haar familie), maar sowieso heel gaaf. Ik denk erover na :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *