Lasercat Liefde

Soms prijs ik me enorm gelukkig met het werk dat ik doe. De hele dag mooie designproducten bewonderen, een toffe site op de kaart zetten. En, designmarkten organiseren en bezoeken!

Dit weekend mocht ik afreizen naar Brussel om daar in het stijlvolle Meininger hotel een designmarkt te organiseren. Het was ge-wel-dig. Ik heb genoten. 90 designers presenteerden hun mooiste producten in elk een eigen hotelkamer, omgebouwd tot persoonlijke winkel. Ongeveer alle designers van mijn verlanglijstje waren aanwezig, 1 grote snoepwinkel.

Zo ben ik groot fan van de designs van Creative Use Of Technology. Veel unieke houten producten zoals telefoonhoesjes en muurdecoratie. Maar ook 3d geprinte sieraden. En sinds kort: lasercats! Oh, de lasercats. Je hebt keuze uit 8 verschillende cats. Ik als keuzestresser was dus al weken met mezelf in beraad. Op de markt moest en zou ik er eentje scoren. Als kattenfan zonder de mogelijkheid een eigen kat aan te schaffen, leek dit me een goede middenweg.

P1030921  P1030923 Gelukt! Aanschouw hier Kruimel. Mijn nieuwe favo. Leuk beestje he. Weegt niets, ziet er leuk uit en kan bij elke outfit.

De designers van Creative Use Of Technology beschikken over een laserapparaat waarmee ze hun zelf ontworpen producten vervaardigen. Knap! Ze maken gebruik van allerlei verschillende materialen en proberen continue verder te innoveren. Mocht je nou zelf graag ontwerpen, dan kan je in samenwerking met deze jongens je eigen ontwerp uitwerken tot een tastbaar product.

P1030939P1030922

Je kunt de katjes kopen voor 12 euro per stuk, op de site van Creative Use of Technology, of hier bij DaWanda. Volgens mij een super cadeautje ook voor Sinterklaas bijvoorbeeld ;)(De marketeer in mij komt nu boven, tijd om het stukje af te sluiten haha).

1382361808-31Welke lasercat is jouw favoriet?

Image Map
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anne

22 Comments

  1. Ohh, dat klinkt als een hele leuke baan en designmarkt! En aah, wat zijn de lasercats tof! Als mede-kattenfan en keuzestresser zijn ze gewoon maar allemaal mijn favoriet ;)

  2. Wauw dat is zeker bijzonder lieffie <3 Super mooi dat je dit mag ervaren en mooie tekst heb je geschreven. Ik geniet met je mee!

  3. Ohh wauw, deze zijn echt geweldig! De link waar je ze kunt kopen ga ik even bewaren, die ga ik vast nog wel ‘n keer aanschaffen hihi. En ik zou voor Kruimel of Dikkie gaan, die zijn allebei wel heel erg lief zeg.

  4. Wow, die lasercats zijn gaaaf! Vooral Jaap haha. Maar ‘soms’ prijs je je gelukkig? Ik vind jouw baan prachtig, denk wel meer dan ‘soms’ toch? ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *