Anti-Resolutions

Mijn ogen kunnen het even niet meer aan. Al die goede voornemens, terugblikken en vooruitblikken (ja daar deed ik vrolijk aan mee gisteren, I know, opportunist he). Het is me even teveel. Met plezier zet ik mijn anti-voornemens voor komend jaar voor je op een rijtje. Want kom op, where is the fun in al die heilige-boontjes-beloftes?

newyearsantiresolutions

Zo dat lucht op! Nee serieus, dit voelt beter dan zo’n lijst met hooggegrepen doelen waarvan ik al weet dat de helft niet uit gaat komen (zulke lijsten hou ik wel in mijn eeuwig malende hoofd bij…).

Wat zouden jouw Anti-Resolutions zijn? Fijne jaarwisseling alvast, see you in 2014.

Image Map
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anne

26 Comments

 1. Haha! Mijn Bloglovin’ lijst staat ook vol met ‘dag 2013′ en ‘challenges voor 2014′ berichten. Ik heb zelf alleen goede voornemens op boekengebied (hoeveel boeken ik ga lezen bijvoorbeeld), maar op persoonlijk vlak niet echt. Minder/bewuster vlees eten alleen.

 2. Hahaha, lekker averechts :P ik ga echt keihard aan mezelf werken dus heb mijn voornemens zo realistisch mogelijk gemaakt. Ik heb ook gemerkt dat opruimen me enorm goed doet, dus yay voor minimalisme!

  • ja dikke yay voor minimalisme inderdaad, die ga ik er ook in houden (dus geen voornemen maar een ‘dat doe ik lekker al’ ;)).

 3. haha geweldig die anti-resolutions!
  Ik heb zelf ook niet echt goede voornemens gemaakt, maar wel wensen voor komend jaar :) Alvast een gelukkig nieuwjaar!
  Liefs

 4. Goed zo ;) Ik hou ook niet van goede voornemens, zorgen alleen voor frustratie. Plus als je iets ECHT wil, kan het het hele jaar door.

 5. Heerlijk dit, ik moet zeggen dat ik al die overzichten en voornemens een beetje standaard begin te vinden aangezien ik dat op elke blog zie voorbijkomen. Ik heb het dan ook maar gelaten bij: waar ben jij trots op en niet zeuren hehe. Mijn anti resolutie? Uhm nog steeds in een rommelig huis wonen? En lekker veel geld uitgeven, spend it while you still can ;-)

  • haha yes Evey, kan ik me ook in vinden! Sorry maar mijn vrije tijd gaat meestal in andere dingen zitten dan huisvrouw spelen…

 6. Haha leuk! Jij ook een hele fijne jaarwisseling :)

  mijn anti-resolutie is lekker onbezonnen blijven, en praten & doen voordat ik nadenk.

 7. Hahaha! Al die goede voornemens:-), ik maak elke maand een nieuwe.
  Maar het vet moet bij mij echt af. Pas niet meer in mijn oude kleren:-(
  Fijne 2014!

 8. Iedereen vraagt me of ik net als dit jaar en vorig jaar niet weer naar Afrika ga volgende zomer maar ik ga naar Limburg met mijn moeder! Ik ga een reading challenge doen voor minder boeken dan dit jaar! Ik ga taart eten en niet sporten! Hoera!

 9. Hahaha, heerlijk dit. Precies waarom ik je blog en schrijven zo leuk vind. Hele goede voornemens. Benieuwd waar je je aan kunt houden. Happy new year!

 10. Geweldig geschreven. Ik denk dat iedereen wel een stemmetje heeft van ‘zo wil ik het gaan doen’, maar uiteindelijk zijn we gewoontedieren, en doen we het zoals we het gewend zijn te doen. Ik vind het wel prima :-). Ik doe trouwens met je mee wat series en boeken betreft!

 11. Hahaha ja jemig. Ik doe al een aantal jaar niet echt aan voornemens, dit jaar voor het eerst wat ‘plannen’ gemaakt die ik wil halen. Meer om mezelf te pushen het daadwerkelijk te doen, en het fijne is nog dat ze haalbaar zijn én dat ik al weken zin heb het uit te voeren!

 12. Jaaa leuk, eindelijk eens iets origineels haha! :D En schaam je niet voor die eindeloze berg series die je kijkt, zoveel series zijn fantastisch! Ik kijk het liefst de héle dag Modern Family of Grey’s Anatomy.

 13. “Misschien een enkele emigratie” hihi, alsof het niks is! Wauw, ik ben benieuwd waar je in 2014 dan naar toe zou gaan! Al ideetjes? Ik ben zelf nog nooit in Berlijn geweest trouwens! Zou ik toch eens moeten doen. Liefs, Stella. PS; Succes met alle anti-resolutions!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *