Al die mensen

Overweldigend, de reacties op mijn oproep afgelopen week. Ambitie – dat hebben we allemaal wel, maar allemaal op verschillende manieren. Wat een mooie, bijzondere, sterke en ontroerende reacties kreeg ik op mijn oproep van afgelopen week.

Wat mij betreft is dit project nu al een succes – terwijl het nog niet eens ‘officieel’ van start is. Waar ik eerst in gedachte had om sommige verhalen te combineren in één post, omdat ze ‘toch wel een beetje overeen kwamen’, bleek dat een totale waanzin.

bron:http://weheartit.com/entry/84815191

Wat zijn we allemaal verschillend. Niet om sentimenteel te gaan doen, maar ik sta er graag even bij stil. Achter ieder mens schuilt een verhaal. Een pad. Hoe kronkelig, recht, krom, vertakt, ontworteld en her-worteld ook, ze zijn de moeite waard.

Er is telkens die road ahead. Er zijn plannen en dromen. Wensen en verwachtingen. Doelen. Lijsten. Ondernemingen. Uitdagingen. Het leven is veelzijdig. En kneedbaar. Mensen zijn flexibel, inventief en sterk.

Achter ieder persoon die je zwijgend voorbij loopt op straat steekt een verhaal. Een ander leven dan dat van jou. In al je collega’s, medestudenten, kennissen en familieleden zit een menselijke ziel die zijn weg door het leven baant.

Dat is schitterend.

Nu duik ik in mijn mail om nog meer bijzonders te lezen. Bedankt nogmaals voor de grote hoeveelheid reacties!

Image Map
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anne

8 Comments

  1. Mooi geschreven! Ik bedenk me nu dat ik nog zoveel meer zou kunnen bijdragen, maar sommige dingen hou ik liever echt privé. Al zou het waardevol en inspirerend kunnen zijn. Maar ja, soms is zoiets gewoon even wat minder handig. Dus ik doe het maar niet. Succes met al je aanmeldingen, leuk!

  2. Heel mooi geschreven dit. Ik vind het zo bijzonder dat we allemaal zo verschillend zijn en dat we allemaal wel een droom hebben.
    Ik ben heel erg benieuwd naar je projectie!

  3. Mooi beschreven. Inderdaad… iedereen is apart zijn eigen ik. Ik zou ook graag mee doen aan de mooie serie ambitieuze verhalen. Maar als het to much wordt zeg het maar, dan mail ik later;)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *